A fost coşmar pe Autostrada Soarelui, unde circulaţia a fost închisă încă de ieri dimineaţă. Zeci de maşini au rămas blocate de atunci şi abia acum câteva ore au fost scoase

DISTRIBUIȚI

A fost coşmar pe Autostrada Soarelui, unde circulaţia a fost închisă încă de ieri dimineaţă. Zeci de maşini au rămas blocate de atunci şi abia acum câteva ore au fost scoase, cu ajutorul utilajelor şi al poliţiştilor. Rămaşi captivi atâtea ore, oamenii n-au reuşit nici să doarmă şi nici să mănânce mare lucru. Au fost, însă, fericiţi că au scăpat cu viaţă! 

Aşa arată Autostrada Soarelui. Un imens câmp de zăpadă viscolită… Zeci de maşini au fost blocate de-a lungul şoselei, încă de ieri dimineaţă, de la 5. Printre cei sinistraţi a fost şi un domn, venit ieri noapte tocmai de la Londra cu avionul. Ar fi trebuit să ajungă la Constanţa, aşa că a urcat într-un microbuz din aeroport, fără să îşi imagineze că avea să trăiască un calvar! A stat aproape 15 ore în microbuz, pe autostradă, până când autorităţile au reuşit să scoată toate maşinile din nămeţii troieniţi… Câţiva poliţişti au pus mâna pe lopeţi şi au deszăpezit şi ei, ca să meargă treaba mai repede.

Aseară, toţi sinistraţii au fost duşi la adăpost, la o benzinărie de pe autostradă.

În această după amiază, poliţiştii au scos toate maşinile din benzinărie şi le-au condus spre Lehliu, de unde fiecare şofer şi-a continuat drumul spre destinaţie, pe vechiul drum spre mare, autostrada rămânând în continuare închisă.