A fost circ în Arad, unde interlopul Fizidean şi prietenii lui s-au plimbat cu şareta prin oraş. Distracţia s-a terminat la venirea poliţiştilor, care i-au amendat pe petrecăreţi

DISTRIBUIȚI

A fost circ în Arad, unde interlopul Fizidean şi prietenii lui s-au plimbat cu şareta prin oraş. Până când i-a prins poliţia şi i-a amendat. În plus, oamenii legii i-au trimis acasă şi le-au stricat planurile. Fizidean voia să le prezinte musafirilor veniţi din toate colţurile ţării frumuseţile locale. Asta, înainte de petrecerea cu lăutari programată în această seară.

Ioan Vivi Fizidean, interlopul arădean, o să fie naşul unuia dintre urmaşii lui Fane Spoitoru. Va fi o nuntă mare, aşa că invitaţiile trebuie împărţite din vreme. Acesta a şi fost motivul vizitei tuturor acestor oameni.

Ca plimbarea prin oraş să fie una de neuitat, gazda a pus la dispoziţie câteva şarete trase de cai.

Totul părea să fie perfect, numai că o pisică neagră a apărut de nicăieri să prevestească tot ghinionul care avea să se întâmple. La câteva minute, câţiva poliţişti au oprit alaiul.

Supăraţi, oaspeţii lui Fizidean au încercat să îi înduplece pe poliţişti, însă fără succes.

Până la urmă, sancţionat a fost şi unul dintre tinerii din caruţă, care a fost văzut de poliţişti în timp ce traversa şoseaua printr-un loc nepermis.

În cele din urmă, Fizi şi invitaţii săi s-au întors la vila din Grădişte, unde au început petrecerea.