A fost aruncat în stradă, chinuit şi fugărit de oameni. Şi-a pierdut un picior, însă norocul nu l-a părăsit aşa că, a fost salvat de un medic cu suflet mare. Este povestea lui Picioruş, un câine în vârstă de şapte ani care a ajuns la un adăpost din Capitală. Încă nu a-nvăţat să meargă corect, dar a învăţat ce e loialitatea, iar acum aşteaptă, plin de speranţă, un om bun care să-l ia acasă

DISTRIBUIȚI

A fost aruncat în stradă, chinuit şi fugărit de oameni. Şi-a pierdut un picior, însă norocul nu l-a părăsit aşa că, a fost salvat de un medic cu suflet mare. Este povestea lui Picioruş, un câine în vârstă de şapte ani care a ajuns la un adăpost din Capitală. Încă nu a-nvăţat să meargă corect, dar a învăţat ce e loialitatea, iar acum aşteaptă, plin de speranţă, un om bun care să-l ia acasă. Atenţie! Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Să iubească! Este tot ce îşi doreşte Picioruş, acest căţel greu încercat de viaţă. Povestea lui este cea a multor suflete de la adăposturile de animale. N-a avut norocul de a se naşte într-o curte cu stăpâni grijulii aşa că, afost aruncat în stradă, acolo unde şi-a pierdut un picior. A fost salvat însă şi dus la Bragadiru, iar acum aşteaptă cuminte într-un centru din Bucureşti să fie adoptat.

Încă n-a învăţat să meargă în doar trei picioare aşa că, fiecare pas este o nouă provocare. În schimb, în aceşti 7 ani a strâns multă iubire în suflet şi a învăţat un lucru: că oamenilor le plac îmbrăţişările aşa că, e nerăbdător să le ofere. Acest căţel, dar şi mulţi alţii care au probleme de sănătate nu pot rezista frigului năprasnic al iernii.  Toţi au nevoie urgentă de o casă.

Adăpostul le-a oferit însă multă grijă şi atenţie, iar ei au învăţat ce e loialitatea. Picioruş poate fi luat acasă gratuit, oricând. Ba mai mult, oferă la schimb multă iubire şi promite să vă aducă în viaţă numai bucurii.