A fost aleasă câştigătoarea titlului „Prima Mamă”. Ramona locuieşte în Braşov şi a fost cea votată mamă din sezonul 23 al emisiunii „Schimb De Mame”

DISTRIBUIȚI

A fost aleasă câştigătoarea titlului „Prima Mamă”. Numele ei este Ramona, locuieşte în Braşov şi a fost cea votată mamă din sezonul 23 al emisiunii „Schimb De Mame”. Colegii noştri de la Braşov TV i-au înmânat premiul de 2.500 de euro chiar în locuinţa ei de la poalele munţilor. Cum a reacţionat fericita câştigătoare, dar şi cât de mult a schimbat-o participarea la emisiune aflaţi chiar acum. 

Ramona este o mamă tare mândră. Are doi copii care îi ocupă tot timpul. Tocmai din acest motiv a ales să fie alături de ei zi şi noapte. 

Soţul Ramonei este şofer şi de ani de zile îşi împarte timpul între muncă şi familie. Îşi iubeşte soţia la nebunie, însă un singur lucru îl scoate din minţi: obsesia ei pentru curăţenie.

Ramona a decis că este timpul să facă o schimbare în viaţa ei, aşa că s-a înscris la emisiunea „Schimb de Mame”, în sezonul 23, pe care l-a şi câştigat.

Cu banii câştigaţi, Ramona vrea să-şi modernizeze o parte din casă.