A fost aglomeraţie şi tensiune maximă la sediile de înmatriculare şi eliberare de permise auto din întreaga ţară. Serverul instituţiei a picat, iar problema nu a fost remediată nici până acum. Nici site-ul Direcţiei nu a funcţionat, aşa că mulţi oameni nu au aflat despre defecţiune şi s-au aşezat la cozi încă de noaptea trecută

DISTRIBUIȚI

A fost aglomeraţie şi tensiune maximă la sediile de înmatriculare şi eliberare de permise auto din întreaga ţară. Serverul instituţiei a picat, iar problema nu a fost remediată nici până acum. Nici site-ul Direcţiei nu a funcţionat, aşa că mulţi oameni nu au aflat despre defecţiune şi s-au aşezat la cozi încă de noaptea trecută. Supăraţi că au fost nevoiţi să îşi ia liber de la muncă şi că nici măcar nu şi-au putut rezolva problemele, le-au cerut socoteală angajaţilor de la ghişee. La Piteşti, jandarmii au calmat cu greu spiritele.

Activitatea cu publicul a fost blocată la Direcţia de Permise de Conducere şi Înmatriculare după ce un server a picat. Oamenii au aflat despre problemă abia când au ajuns la sediile din întreaga ţară. Alţii s-au aşezat la cozi încă de noaptea trecută.

Nici site-ul instituţiei nu a funcţionat. Mulţi şi-au luat liber pentru a-şi înmatricula maşinile sau pentru a-şi ridica permisele de conducere. În speranţa că problema se va remedia, au aşteptat în faţa sediilor. Ministerul Afacerilor Interne a publicat un anunţ în care a semnalat problema, însă puţini au aflat de el la timp.

Probleme au fost în întreaga ţară. În Capitală, ministrul Afacerilor Interne a mers la Direcţia de Permise Auto după ce a aflat că serverul a căzut iar oamenii sunt nemulţumiţi.

La Direcţia de Permise şi Înmatriculări Ilfov s-au eliberat totuşi plăcuţe şi documente.

Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere s-a desfăşurat totuşi în condiţii normale. Autorităţile speră să poată remedia problema cât mai rapid. Piesa care trebuie înlocuită a fost comandată în regim de urgenţă tocmai din… Olanda. Pentru a recupera, direcţiile de permise şi înmatriculări vor fi deschise în toată ţară şi vineri şi sâmbătă.