A fost a doua noapte de distracţie în Mamaia! Miile de turişti nu s-au lăsat doborâţi de oboseală, ba mai mult, s-au dezlănţuit pe muzica DJ-ilor şi au fredonat melodiile celor mai în vogă artişti, la festivalul Sunwaves

DISTRIBUIȚI

A fost o noapte albă la malul mării, pentru toţi tinerii care s-au mutat pentru această mini-vacanţă în staţiunile de pe litoral! Vama Veche a fost, ca în fiecare an, polul petrecerilor fără perdea şi fără inhibiţii. Şi în Mamaia a fost distracţie mare, stropită cu mult alcool. O tânără a băut atât de mult încât a fost luată cu ambulanţa şi dusă la spital.

A fost a doua noapte de distracţie în Mamaia! Miile de turişti nu s-au lăsat doborâţi de oboseală, ba mai mult, s-au dezlănţuit pe muzica DJ-ilor şi au fredonat melodiile celor mai în vogă artişti, la festivalul Sunwaves.

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos. Chiar dacă erau pe ring pentru a doua noapte, au încercat să treacă testul rezistenţei cu brio.

La Vama Veche startul petrecerii s-a dat aproape de miezul nopţii. Cu berea în mână şi muzica la maximum, tinerii au dansat continuu şi s-au bucurat de atmosfera specifică Vămii.

Azi-noapte, în Vama Veche, au fost doar 9 grade Celsius. Frigul nu i-a-mpiedicat însă pe adevăraţii vamaioţi să-şi vadă de petrecerea lor.

Iar spiritul Vămii înseamnă şi bani puţini.

Târziu în zori, petrecăreţii au plecat la culcare, cu promisiunea că se vor întoarce curând la distracţie, cu forţe noi.