A cumpărat o ciocolată în care colcăiau viermii de la un hipermarket celebru din Constanţa. Culmea, cel care a achiziţionat-o este un fost director OPC din oraş. A vrut doar să îi facă o surpriză propriei fete, luându-i o ciocolata bio, însă apetitul copilei a fost stricat o dată cu deschiderea produsului. Bărbatul a crezut că a avut ghinion şi a nimerit una stricată, aşa că s-a dus înapoi în magazin şi a mai cumpărat o ciocolată identică. Surpriză! Şi aceasta era la fel, plină de viermi

DISTRIBUIȚI

A cumpărat o ciocolată în care colcăiau viermii de la un hipermarket celebru din Constanţa. Culmea, cel care a achiziţionat-o este un fost director OPC din oraş. A vrut doar să îi facă o surpriză propriei fete, luându-i o ciocolata bio, însă apetitul copilei a fost stricat o dată cu deschiderea produsului. Bărbatul a crezut că a avut ghinion şi a nimerit una stricată, aşa că s-a dus înapoi în magazin şi a mai cumpărat o ciocolată identică. Surpriză! Şi aceasta era la fel, plină de viermi.

Prima ciocolată cu viermi a fost cumpărată pe 10 februarie seara, motiv pentru care bărbatul a aşteptat până a doua zi ca să meargă din nou la magazin. A vrut musai să mai încerce o dată, convins că a avut un ghinion şi nimic mai mult. Pe 11 februarie a mai plătit pentru o ciocolată identică.

Constănţeanul s-a simţit păcălit de două ori, drept pentru care astăzi s-a dus la OPC şi a făcut o reclamaţie. Protecţia Consumatorului a fost în control în cursul acestei dimineţi la magazinul reclamat.

Inspectorii au constatat că lotul cu pricina a fost retras de la comercializare în cursul zilei de 11 februarie. Ei nu au aplicată nicio sancţiune pentru că magazinul a luat măsuri imediat după reclamaţia consumatorului. Totuşi, au anunţat structurile centrale, pentru că hipermarketul unde s-a descoperit ciocolata cu viermi are magazine în toată ţara. Clientul păgubit nu a fost la fel de indulgent.

Bărbatul spune că nu se aştepta să păţească aşa ceva mai ales în cazul unui produs scump.