A crezut că va deveni model, dar a sfârşit prin a fi şantajată chiar de cel care i-a promis că o va face vedetă. O tânără de 16 ani i-a trimis unui bărbat mai multe poze deocheate, iar individul s-a folosit de imagini pentru a-i cere mai multe favoruri

DISTRIBUIȚI

A crezut că va deveni un model celebru, dar a sfârşit prin a fi şantajată chiar de cel care i-a promis că o va face vedetă. O adolescentă din localitatea constănţeană Ovidiu a căzut pradă mirajului unei vieţi îmbelşugate. Aşa se face că minora i-a trimis unui bărbat mai multe poze deocheate, iar individul s-a folosit mai apoi de imagini pentru a-i cere mai multe favoruri. Speriată, tânăra de 16 ani i-a spus totul mamei sale, iar femeia a anunţat poliţia.

În urmă cu câteva zile, adolescenta de 16 ani a fost abordată pe o reţea de socializare de o femeie, presupusă directoare a unei agenţii de modeling. Aceasta i-a promis tinerei o carieră de model. În schimb, fata ar fi trebuit să-i trimită mai multe fotografii cu ea, în ipostaze indecente şi îmbrăcată sumar.

Aşa s-a întâmplat şi cu adolescenta de 16 ani care a făcut întocmai cum i-a cerut presupusa directoare a agenţiei. La câteva zile distanţă însă fata a fost din nou contactată pe reţeaua de socializare, de această dată de un bărbat, care i-a spus că pozele deocheate vor ajunge pe internet dacă tânăra nu va întreţine relaţii sexuale cu el sau dacă nu îi va da o sumă de bani. Fata i-a povestit însă totul mamei sale care a anunţat imediat autorităţile.

În locuinţa bărbatului, oamenii legii au găsit mai multe cd-uri şi suporturi electronice pe care erau stocate fotografii cu tinere care… cel mai probabil, urmau să îi devină victime.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la trei ani de închisoare.