A confundat bulevardele din Timişoara cu Vestul Sălbatic şi a pornit cu căruţa prin oraş. Nu a durat însă mult până când a dat nas în nas cu poliţiştii locali, care l-au amendat şi i-au confiscat atelajul

DISTRIBUIȚI

LA GALOP, PRIN TIMIŞOARA

A confundat bulevardele din Timişoara cu Vestul Sălbatic şi a pornit cu căruţa prin oraş. Nu a durat însă mult până când a dat nas în nas cu poliţiştii locali, care l-au amendat şi i-au confiscat atelajul, conform unor norme date de primărie. Autorităţile îi avertizează pe toţi cei care vor încerca să mai intre cu căruţele în oraş că vor păţi la fel.

Reprezentanţii primăriei din Timişoara au decis în urmă cu câţiva ani ca nicio căruţă să nu mai intre în oraş! Nu toată lumea a ţinut însă cont de asta, iar cei care adună fier vechi sau diverse materiale reciclabile au continuat să încalce regulile.

Unul dintre ei este acest tânăr, prins cu atelajul pe bulevard. Fără să stea cu el la negocieri, poliţiştii i-au confiscat căruţa şi l-au trimis acasă, doar cu calul.

Şoferii sunt de acord cu măsura poliţiştilor.

Doar în ultima săptămână, poliţiştii locali au ridicat 3 caruţe. Oamenii legii nu ştiu însă ce vor face cu ele, pentru că proprietarii nu vin să le recupereze de teama amenzilor.