A apărut şi primul suspect în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistrița. Este vorba despre o femeie care ar fi locuit în zonă şi care ar fi abandonat sacul cu trupurile bebeluşilor în respectiva încăpere

DISTRIBUIȚI

Primele cercetări în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc scot la iveală detalii cutremurătoare. A apărut şi primul suspect în acest caz. Este vorba despre o femeie care ar fi locuit în zonă şi care ar fi abandonat sacul cu trupurile bebeluşilor în respectiva încăpere. Totodată, medicii legişti se apropie de finalul necropsiei. Până acum se ştie doar că pruncii ar fi murit în urmă cu mai mulţi ani şi că au vârste diferite. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

La nicio săptămână de la descoperirea şocantă, anchetatorii au deja un suspect principal. Este vorba despre o femeie care ar fi locuit în zonă în urmă cu mai mulţi ani. Ea mai are încă trei copii acasă, cu trei bărbaţi diferiţi. Micuţii au fost aduşi la Institutul de Medicină Legală pentru a li se lua probe ADN. Rezultatele analizelor vor fi apoi comparate cu cele ale bebeluşilor decedaţi.

Oamenii legii încearcă să dea de femeia care este plecată de câţiva ani în străinătate. Dacă se va stabili, în urma analizelor, că femeia este mama pruncilor găsiţi în podul blocului, aceasta îşi va petrece mulţi ani după gratii.

Analizele făcute de medicii legişti scot la iveală detalii cutremurătoare. Pruncii ar fi fost duşi acolo imediat după naştere, în ani diferiţi însă. Surse din cadrul anchetei spun că două dintre trupurile bebeluşilor ar avea peste şapte ani vechime, pentru că sunt complet scheletizate, iar cel de-al treilea prezintă urme de mumificare şi cel mai probabil este acolo de peste trei ani.

Parchetul a deschis un dosar penal pentru omor. Pentru că trupurile celor trei bebeluşi sunt în stare avansată de descompunere, ancheta în acest caz este una extrem de dificilă.