8 maşini au fost avariate azi noapte pe Autostrada Timişoara – Lugoj, într-un carambol. Împlicate au fost şi două trailere care transportau autoturisme

DISTRIBUIȚI

8 maşini au fost avariate, azi noapte pe Autostrada Timişoara – Lugoj, într-un carambol! Împlicate au fost şi două trailere care transportau autoturisme, aşa că paguba este destul de mare. Cel mai grav este însă faptul că o femeie, pasageră în maşina al cărei şofer este principalul vinovat, a fost rănită. Ea este acum la spital, dar medicii spun că viaţa ei nu este în pericol. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 3, în judeţul Timiş, la câţiva kilometri de urcarea pe şoseaua de mare viteză de la Remetea. Un trailer plin cu maşini şi care avea şi o remorcă pe care se afla încă un autoturism a fost izbit din spate de o un şofer neatent. 

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina aflată pe remorcă s-a rasturnat în mijlocul drumului, iar autoturismul care a produs accidentul a ajuns într-unul dintre parapeţii autostrăzii. O femeie aflată pe scaunul din dreapta a rămas încarcerată.

În timp ce salvatorii se chinuiau să îi dea primul ajutor femeii, şoferul unei dubiţe care trasporta două autoturisme nu a văzut la timp ce se înâmlă şi n-a apucat să frâneze.

Niciunul dintre şoferii împlicaţi în carambol nu a fost rănit.