36 de familii din Bacău au din nou şansa la o viaţă.. normală. Alături de voluntari, visele lor au devenit realitate. S-a întâmplat pe şantierul Big Build, acolo unde Habitat for Humanity a readus speranţa în sufletele unor familii nevoiaşe şi a schimbat destinele acestora

DISTRIBUIȚI

36 de familii din Bacău au din nou şansa la o viaţă.. normală. Alături de voluntari, visele lor au devenit realitate. S-a întâmplat pe şantierul Big Build, acolo unde Habitat for Humanity a readus speranţa în sufletele unor familii nevoiaşe şi a schimbat destinele acestora. Locuinţele sunt acum gata cu ajutorul a sute de oameni cu suflet mare, români şi străini.

Proiectul Habitat for Humanity s-a derulat în parteneriat cu Prima TV. În ajutorul celor care aveau nevoie de o casă au venit astăzi şi actorii din serialul Trăsniţii. Împreună au bătut cuie, au montat panouri, au înşurubat, ba chiar au şi glumit, dar s-au asigurat că la finalul zilei totul este gata pentru noii proprietari.

Familia lui Marius se va muta dintr-o cameră de doar 22 de metri pătraţi situată într-un cămin de nefamilişti într-o casă normală, cu toate utilităţile. Bărbatul spune că în vechea cameră era atât de puţin spaţiu încât între patul pe care îl împărţea cu soţia sa şi cel al copiilor era un culoar de doar 20 de centimetri. În situaţia lor sunt însă mulţi alţii.

Vedetele Prima TV au pus umărul alături de voluntari, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie.

Cei care au ajutat la ridicarea caselor sunt bucuroşi că au putut pune umărul la ridicarea locuinţelor şi că le-au făcut viaţa mai frumoasă unor familii aflate în nevoie.

Cei peste 450 de voluntari români şi străini din cadrul organizaţiei Habitat for Humanity România au schimbat viaţa a 36 de familii încercate de viaţă în doar 5 zile.