3 mişcări. De atât e nevoie ca să laşi pe cineva inconştient. Vorbim de artele marţiale, care au devenit acum din ce în ce mai populare

DISTRIBUIȚI

Considerat iniţial un stil secret, păstrat în cadrul familiei şi predat de cei care îl ştiau doar rudelor şi persoanelor apropiate, artele marţiale au devenit acum din ce în ce mai populare. Acest sport este văzut ca o metodă extrem de eficace de autoapărare iar scopul este acela de a educa în acelaşi timp fizicul şi spiritul.

3 mişcări. De atât e nevoie ca să laşi pe cineva inconştient.

Maestrul Gerard Meme, venit din Franţa a arătat astăzi în faţa mai multor pasionaţi de arte marţiale de la noi din ţară cât de uşor e să distrugi o persoană care te atacă. Nu a simulat, ci chiar a pus în practică o astfel de tehnică, arătând astfel cât de puternice pot fi efectele unei astfel de practici.

Astăzi a avut loc Stagiul Internaţional al Prieteniei, locul în care maeştii din toate artele marţiale se adună şi îşi împărtăşesc unii altora, tehnici diferite.

Artele marţiale sunt forme vechi de luptă, transformate în lumea modernă în sport, autoapărare şi recreere. De asemenea, artele marţiale nu promovează violenţa şi sunt folosite ca terapie pentru tinerii cu înclinaţii agresive.

La fel a pornit şi povestea maestrului Doru Gălan care a ajuns să instruiască în artele maţiale numeroase generaţii.

Important de spus despre artele marţiale este şi că îmbunătăţesc sănătatea mintală prin promovarea relaxării, a respectului de sine şi a coordonarii minte-corp.