18 cupluri din mai multe colţuri ale ţării şi-au unit destinele, cu puţin înainte de miezul nopţii, chiar sub Poarta Sărutului, la Târgu Jiu. Tinerii au spus un „DA” hotărât în faţa ofiţerului stării civile

DISTRIBUIȚI

18 cupluri din mai multe colţuri ale ţării şi-au unit destinele, cu puţin înainte de miezul nopţii, chiar sub Poarta Sărutului, la Târgu Jiu. Tinerii au spus un „DA” hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Opera lui Brăncuşi a devenit deja simbolul iubirii, iar cununiile civile din noaptea de revelion s-au transformat în tradiţie. Din 2002 şi până acum, peste 230 de cupluri s-au căsătorit la cumpăna dintre ani.

Emoţiile şi frigul le-au dat ceva bătăi de cap tinerilor, dar când dragostea-i aşa de mare nimic nu mai mare greu sau imposibil. S-au ţinut strâns în braţe şi i-au vorbit mai mult din priviri. Iar atunci când le-a venit rândul au spus cel mai hotărât „DA” din viaţa lor.

După oficierea căsătoriei, tinerii au primit din partea primăriei Tg-Jiu flori, şampanie şi tort. De cealaltă parte, tinerii căsătoriţi au achitat o taxă de 400 de lei.